CURSURILE INTENSIVE DE ASTROLOGIE

Acest curs de astrologie este rezultatul a peste 17 ani de experientă didactică în predarea astrologiei, la care au studiat până în prezent peste 1.000 de cursanti.

De alungul anilor, uneori chiar de mai multe ori pe an, am adus îmbunătătiri calitative la modul de expunere a informatiilor. Urmărim de fiecare dată să oferim participantilor cele mai eficiente modalităti didactice, de asimilare progresivă si personalizată a informatiilor acestei stiinte divinatorii.

Suntem constienti că fiecare persoana are un ritm personal de învătare. Unii sunt înclinati către analiza mentală, iar altii se bazează mai mult pe conexiuni subtile si pe intuitie. În cadrul acestui curs vei învăta îmbinarea într-un mod eficient a celor două tipare mentale si astfel să înveti să-ti utilizezi în mod echilibrat ambele emisfere cerebrale.

Vor fi atât exercitii de conexiuni mentale, viziuni de sinteză, jocuri asociative, cât si modalităti de evaluare si analiză ce vor necesita simtirea, emotia, empatia si chiar anumite perperceptii subtile.

Structurarea cursului

Cursul este structurat în 7 module de baza si o serie de seminarii optionale pentru aprofundarea cunostintelor studiate.

Modulele se desfăsoară la sfârsit de săptămână, de vineri după masa până duminică la amiaz, în reprize de câte 3 ore (cu mici pauze intercalate), totalizând astfel 12 ore de studiu. Iată programul traditional, care bineînteles că se poate adapta la diverse situatii si alte intervale orare:

Vineri: 18-21,  Sâmbăta: 10-14, Duminica: 10-14

Modulele se organizează la intervale de 2-3 luni de comun acord cu programul majoritar al cursantilor.

 


 

Cursantii vor beneficia de următoarele:

cursuri tipărite și / sau în format electronic (pdf)

materiale didactice adiționale (tabele, sinteze etc)

program de astrologie gratuit cu tutorial de utilizare

listarea astrogramei proprii, iar la cerere și pentru alte persoane

suport ulterior pentru răspunsuri la întrebări și la rezolvarea exercițiilor și a temelor de casă

MODULUL 1

MODULUL 2

MODULUL 3

MODULUL 4

MODULUL 5

MODULUL 6 + 7

0